Ny blogg – nya tider

Vi som startat upp Slöinge Pensionat är Anna och Daniel. Slöinge ligger i Halland, mitt mellan Halmstad och Falkenberg, endast 6 km från havet. Vi som har köpt detta underbara hus heter Anna och Daniel Eråker. Vi har bott i Halmstad i ca 10-15 år, där vi båda pluggade till ingenjörer.

Daniel jobbar som projektledare samt är musiker. Denna sommar ska han vara föräldraledig. Anna har jobbat med att utveckla en konferensanläggning, och som säljare innan hon för drygt två år sen började föräldraledig.

Vår dröm har länge varit att hitta en livsstil som gjorde det möjligt att kombinera arbete och att vara hemma med barn. När vi hittade detta hus så kunde vi bara inte låta bli att köpa det, det var alldeles perfekt!! Vi kommer att starta upp Bed and Breakfast med fyra rum nu under sommaren för att under hösten fokusera på att ha öppet under helgerna.

Så här såg huset ut när vi hittade det på Hemnet.
När vi flyttade in var det massor av snö, och det var svårt att se hur trädgården skulle se ut. Nu är våren här och vi kämpar för fullt med att fixa till så det blir fina rabatter, välkrattade grusgångar osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: