Intensiva köksdagar

Vi har kämpat för fullt för att få köket iordning. Från början var det ett stort restaurangkök som var anpassat för 200 pers.
Vi började med att sälja av delar av köket och riva ner en stor fläktkåpa som var full med gammalt fett. Sen fick vi måla om i taket för fettet hade färgat taket gult.
Många timmar har Daniel och Göran lagt på köket för att jag ska få det som jag vill.
För en minimal kostnad skulle jag sedan få till mitt kök, anpassat för ca 10-20 gäster. Det är inte riktigt färdigt ännu, men det kommer bilder på det så fort det är städat och snyggt!

Så här såg det ut när vi hade som mest att göra i köket. Lite lagom rörigt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: