Nu är det på gång!!! Herrgårdscafé öppnar 2:a juni

 

SÅ… nu har jag planerat, gjort inköp, mätt frysar och kylar, träffat säljare och planerat ännu mera och nu äntligen kan jag berätta att den 2:a juni så öppnar vi café här på Slöinge pensionat!

Menyerna är så gott som bestämda, men mycket återstår….Det som är bestämt är att vi kommer att sälja glass från SIA i form av lyxiga glassdesserter. Vi kommer givetvis också ha bröd från Solhaga Stenugnsbageri. Vi kommer dels sälja bageriets underbart goda bullar, men vi kommer även att sälja färdiga smörgåsar. Pålägget kommer bland annat att komma från Gudmundsgården.

Vi kommer att köpa in snygga trädgårdsmöbler som vi ska ställa utanför stora entrén. Här kan man sitta och fika och njuta i solen.

Jag hoppas att det kan bli en samlingspunkt för många i Slöingetrakten.

Comments
4 Responses to “Nu är det på gång!!! Herrgårdscafé öppnar 2:a juni”
 1. Jag kommer. Fixar ni ett jättestort parasol där jag kan dricka mitt kaffe och läsa tidning kommer jag bli en del av inredningen. Vi ses!

 2. Sofia skriver:

  Inte är jag Slöingebo direkt, fast jag har små barn i bageriet … Räknas de?
  Oavsett så tänker jag mig att någon natt eller två i livet gott och väl kan få bli gjorda på himlavischan! Glassdesserter … Kaffeåseglarbullar och fingris på levain ..! Ah!
  Överklassdekadens, kan det möjliggöras under dygn på Pensionat? Typ Krüger.
  Jä jä, vi ses nog.

 3. Elenor Klarström Rolf Svensson skriver:

  Här har vi avnjutit två härliga dagar på ett mycket mysigt pensionat. Värdparet Anna och Daniel har varit mycket tillmötesgående och trevliga.Miljön är avkopplande i detta lugna samhälle,långt ifrån stadens heta puls och mediabrus…Vi kommer tillbaka
  Elenor och Rolf :-)

 4. Annika skriver:

  Vi på företaget FAST Engineering tackar för en fantastiskt fint arrangerad konferenshelg med Yoga och gemensam matlagning. Utsökt god mat och fantasktisk miljö. Annika :-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: