Tillbaka från Bali och redo för sommarsäsongen

Nu är vi tillbaka från Bali och har öppnat pensionatet igen.

Tänkte lägga ut lite bilder för att ni ska kunna se hur vi har haft det på semestern.

Vi har varit på Bali flera gånger förut och upplevde att på vissa ställen var det alldeles för många turister. Vi stannade inte så länge på dessa områden utan förflyttade oss snabbt till norra delen av Bali. Här kommer en typisk bild från Bali med terrasserade risodlingar och en kossa som stirrade på oss.

P1000556

 

 

 

 

 

 

Vi hyrde ett hus i Lovina som ligger i den norra delen och från detta hus kommer denna bild. Vi hade Daniels föräldrar med oss under större delen av resan.

P1000622

 

 

 

 

 

 

 

 

Ibland kan väntan bli för lång för Elsa….. Det var underbart att ha med denna ryggsäck, hon somnade bra och jag kunde enkelt bära runt på henne.

IMG_1940

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi saknade de riktigt fina paradisstränderna. Alldeles för många turister har gjort att många stränder på Bali är skräpiga och dessutom är stora delar av stränderna svarta av lavasand. Så för att komma till de där underbara sandstränderna fick vi förflytta oss till en av grannöarna, Gili Meno. Det är en mycket liten ö, där det inte finns någon motortrafik. På bilden ser ni därför taxin på ön, häst och vagn.

P1010012

 

 

 

 

 

 

 

 

På ön Gili Meno fann vi sandstränder och vi badade hela dagarna. Barnen gick själva från hotellrummet till stranden, det var ju ingen risk för trafiken….

P1010090

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: